Discord Leave Voice Channel: Zde je návod, jak na to?

Discord Leave Voice Channel: Skákání dovnitř a ven z hlasového kanálu v Discordu je docela jednoduché. Neexistují žádné magické tipy a triky, stačí pochopit, které ikony jsou pro co a kde je najít. Pokud máte problémy s vyskočením z hlasového kanálu. Protože by raději zůstal v kanálu, ale nechal ho ztlumit.

ODCHOVÁVÁNÍ HLASOVÉHO KANÁLU V DISKORDU

Zachytím jak aplikaci pro stolní počítače, tak aplikaci dostupnou pro vaše zařízení a tablet. Tato příručka je zaměřena na ty, kteří již Discord aktivně používají. Pokud si chcete disk Discord stáhnout nebo nainstalovat sami, nabízí se verze pro Okna , Mac , Android , ios , a Linux operační systémy.

Začněme tím, jak opustit hlasový kanál Discord pomocí aplikace pro stolní počítače.

DISCORDOVÁ STOLNÍ APLIKACE

Budete muset být v hlasovém kanálu nebo na serveru a dvakrát kliknout na libovolný kanál v místnosti s indikátorem hlasitosti. Pokud máte platná oprávnění, stačí se přihlásit do hlasového serveru a kanálu.

upgradujte Windows 7 na Windows 10 bez ztráty dat

Nyní, když jste v hlasovém kanálu, nechte to:

Krok 1:

Pod názvy kanálů byste měli vidět rámeček podobný tomuto.

leave-channel-discord-1

Krok 2:

Výše uvedené pole poskytuje několik bitů informací. Zobrazí, že jste připojeni k hlasovému kanálu, a poskytne vizuální reprezentaci vašeho proudu latence hovoru . Také bude mít název serveru následovaný názvem kanálu ( název serveru / název kanálu ). Napravo najdete informace o připojení ikona (kruh s písmenem „i“ ve středu) a ikona spojení hovorů ikona (telefon s „x“).

Krok 3:

The informace o připojení ikona zobrazí oblast, ke které je server sváru aktuálně připojen v reálném čase. Také se zobrazí průměrná rychlost pingu, kterou aktuálně přijímáte z daného serveru.

Krok 4:

The spojení hovorů ikona slouží k připojení i odpojení od hlasového serveru. Na tuto ikonu můžete klepnout, pokud chcete opustit hlasový server.

Krok 5:

Pokud jste stále připojeni k hlasovému serveru, můžete pouze volně přepínat mezi všemi hlasovými kanály. Klepnutím levým tlačítkem na jeden z kanálů se rychle přesunete z aktuálního kanálu na nový.

ZTLUMENÍ KANÁLU

Určitě děláte věci v hlasovém kanálu, který vám může zabránit v odchodu. Stále ale nechcete mluvit ani poslouchat ostatní, kteří mluví. To je místo, kde volba ztlumit.

Použití hlasového kanálu:

Krok 1:

Nejprve by se pod informačním polem popsaným v předchozí části mělo zobrazit vaše osobní pole.

Krok 2:

Toto pole obsahuje váš avatar, vaše celé jméno Discord a tři více ikon vlevo.

nastavení připojení marshmallow usb

Krok 3:

Klepnutím na svého avatara můžete zobrazit svou dostupnost výběrem jedné ze čtyř možností:

  • Online: K označení, že jste snadno k dispozici.
  • Líný: Když jste kolem, ale nějakou dobu jste neprovedli žádnou akci
  • Nerušit: Tato možnost také zakáže upozornění na ploše z aplikace Discord
  • Neviditelný: Vykreslí vás jako neviditelného offline, ale přesto vám poskytne plný přístup
  • Mikrofon: Umožňuje ztlumit a zapnout mikrofon
  • Sluchátka: Ztlumí to i váš mikrofon a reproduktory, abyste neslyšeli nikoho a nikdo vás neslyšel
  • Uživatelské nastavení: Možnosti, které nemají nic společného s tématem tohoto článku

Chcete-li ztlumit nebo zapnout mikrofon, klikněte levým tlačítkem na ikonu Mikrofon ikona. Chcete-li se ohlušit, klepněte na ikonu Sluchátka ikona.

Chcete-li ztlumit nebo deaktivovat samotný kanál a máte k tomu příslušná oprávnění:

Krok 1:

Nejprve klikněte pravým tlačítkem na název kanálu a vyberte Upravit kanál . Pokud nemáte kliknutí pravým tlačítkem, podržte při klepání levým (nebo jediným) tlačítkem myši klávesu CTRL.

Krok 2:

V nabídce vlevo vyberte kartu Oprávnění.

jak zobrazit procesy od všech uživatelů

Krok 3:

V okně napravo stačí přejít do sekce Hlasová oprávnění a klepnutím na zelené zaškrtnutí napravo od možnosti Ztlumit členy ztlumit kanál nebo napravo od členů Deafen deaktivovat kanál.

Krok 4:

Po výběru se Uložit změny vyskočí tlačítko. Potvrďte klepnutím.

Chcete-li ztlumit (nebo deaktivovat) kanál, jednoduše klepněte na červenou ikonu „X“ nebo šedou ikonu /.

VYMAZÁNÍ KANÁLU

Určitě se nemusíte obtěžovat všemi šílenstvími a raději byste se úplně zbavili kanálu. Snadná oprava, pokud jste vlastníkem nebo správcem serveru.

Chcete-li zcela odstranit hlasový kanál a vzdát se nutnosti jej opustit, stačí:

Krok 1:

Nejprve klepněte pravým tlačítkem na kanál, který chcete odebrat.

Krok 2:

Z vyskakovacího okna vyberte Smazat kanál .

Krok 3:

Pokud jste si jisti, zobrazí se vyskakovací dialogové okno. Klepněte na Smazat kanál ještě jednou pro potvrzení.

smeč úložiště pro kodi

POUŽÍVÁNÍ SMARTPHONE NEBO TABLETU

Nyní víte, že chcete ponechat hlasový kanál v desktopové aplikaci Discord, chcete vědět, jak to udělat na telefonu nebo tabletu. Je to stejně jednoduché jako verze pro stolní počítače, ale pro některé je občas obtížné se orientovat.

Je zřejmé, že již chcete být aktivně zapojeni do Discordu uvnitř hlasového kanálu, abyste mohli postupovat společně s návodem. Obrazovka umístěná tak, že název kanálu sedí nahoře a seznam těch uvnitř kanálu s vámi, těsně dole.

Na této obrazovce můžete dělat tyto věci:

  • Nabídka napravo od názvu kanálu vám umožní změnit nastavení kanálu a nastavení hlasu uvnitř kanálu.
  • Nabídka trojitých teček napravo od vašeho jména vám také umožní server vypnout nebo ztlumit. Stejnou nabídku můžete vyvolat také kliknutím na své jméno.
  • V dolní části jsou čtyři ikony: Mikrofon ikona pro ztlumení / zrušení ztlumení, Sluchátka ikona pro ohlušující, Telefon ikona pro připojení / odpojení a čtvrtá ikona umožňuje upravit hlasitost a přepnout na mluvčí režimu.

Chcete-li se odpojit od hlasového serveru (a kanálu), klikněte na ikonu Telefon ikona. Můžete také kliknout na další ikony, což vede k jejich konkrétní funkci. Přepněte na jiné hlasové kanály kliknutím na ně v seznamu kanálů.

Zmatek zmíněný výše pramení z uživatele, který byl buď příliš dlouho nečinný, nebo vyměnil více aplikací, zatímco je aktuálně připojen k hlasovému serveru. Po návratu do aplikace Discord nemusí být ikony na vaší obrazovce snadno dostupné.

Krok 1:

Pokud chcete vidět svého avatara a jméno ve spodní části obrazovky, stačí přejet prstem doleva a vytáhnout kanál nahoru.

Krok 2:

Odtud si také všimněte jiného pole ve spodní části obrazovky s podrobnostmi o vašem připojení, názvu kanálu a názvu serveru. Napravo od těchto informací je šipka „^“ nahoru.

Krok 3:

Klepnutím na „^“ vytáhnete hlasový kanál a budete mít opět přístup k možnostem ztlumení, ohlušení, odpojení a hlasitosti.

Závěr:

Tady je vše o sváru opustit hlasový kanál. V případě dalších dotazů a dotazů nám dejte vědět v sekci komentáře níže!

Přečtěte si také: Steam DLC Not Installed: Here how to?